Bemutatkozás

Oldal

Pintér Árpád Zoltán vagyok.

14566383_1302025039815958_3168887632890223695_o1968-ban születtem.

1996 óta foglalkozom az emberek kondíciójának fejlesztésével, és közérzetének javításával, mint EmeSlide és Traning Bike edző. A mozgás mindig is hozzátartozott az életemhez. Meggyőződésem, hogy ennek hiánya súlyosan befolyásolja nemcsak a fizikai, de a szellemi teljesítőképességet is. A lelki egyensúlyról nem is beszélve.

Hamar rájöttem, hogy egy kimerítő nap vagy edzés után egy megfelelő masszázs tökéletes levezetés. Megnyugtat, felfrissít, kényeztet, feltölt energiával és lehetőséget ad csak magammal foglalkozni az alatt az 1- 1,5 óra alatt. Őszintén ajánlottam az összes vendégemnek.

Egy idő után már komolyabban érdekelt. Azt már tudtam, milyen kapni, de szerettem volna kipróbálni, milyen adni? 2000 óta könyvekből, internetről tanultam meg technikákat, majd hobbiszerűen használtam családtagok, barátok kezelésére. A pozitív visszajelzések és bátorítások után 2006-ban a közérzetjavító és frissítő masszázs rejtelmeiben mélyedtem el. Ezt követően Witold Kucharchzyk által megismertem az ősi polinéz masszázstechnikák egy területét, s sajátítottam el a Ma-Uri masszázst. Innen egyenes út vezetett az ősi kultúrák által használt és bevált kezelések felé. Így találkoztam az INKA masszázzsal, majd a Lomi Lomi Nui-val, a Hawaii Hot Stone masszázzsal, melyeket Überhardt Anikótól tanultam.

Mindkettőjüknek nagyon köszönöm!

Az elmúlt évek tanulmányai és tapasztalatai alapján kifejlesztettem az ALOHA Fejmasszázst. Úgy gondoltam, hogy ezt a tudást szeretném másoknak is átadni, így 2014-ben elkezdtem tanítani.

Tudásomat a napi gyakorlat és a folyamatos képzések alapján fejlesztem tovább, hogy egyre mélyebben ismerhessem meg a masszázsoknak az emberi testre és a lélekre gyakorolt hatásait.