Bemutatkozás

Pintér Árpád Zoltán vagyok.

Mindig is érdekelt, hogy tudnék segíteni másoknak.
Eleinte – közel két évtizeden keresztül – a szabadidős sport, a mozgás területén bontakoztattam ki ezt a készségemet, és emberek kondíciójának fejlesztésével és közérzetének javításával foglalkoztam. A sok mozgás mellett hamar rájöttem, hogy egy jóleső masszázs megnyugtat, felfrissít, kényeztet, feltölt energiával és lehetőséget ad csak magammal foglalkozni. Kiderült, hogy az érintést legalább annyira szeretem, mint a mozgást. Már tudtam milyen kapni, de nagyon vágytam a tapasztalásra, hogy milyen adni. Milyen megérinteni a másik embert úgy, hogy ezzel segíthetek neki.

2000-től hobbi-szerűen alkalmaztam a masszázst családtagok, barátok kezelésére.

2006-ban a pozitív visszajelzések és bátorítások után, valamint egy csodálatos polinéz masszázstapasztalat hatására elindultam az ÚTON. Witold Kucharchzyk vezetésével megismerkedtem a Ma-Uri masszázzsal és annak szellemiségét adó ősi tudással, a HUNA-val. Innen egyenes út vezetett további masszázsok megismeréséhez.

Még ebben az évben Közérzetjavító és frissítőmasszőr végzettséget szereztem, de rájöttem, hogy leginkább az ősi kultúrák által használt és bevált gyógyító folyamatok, valamint a mögöttük rejlő tudás és szellemiség érdekel. Folytattam az ismerkedést, tanultam Ajurvéda és INKA masszázst, majd belemerültem a hawaii gyógyító technikák megismerésébe. Überhardt Ancsától megtanultam a Lomi Lomi Nui-t, a Hawaii Hot Stone masszázst, valamint tovább mélyítettem a HUNA-val kapcsolatos ismereteimet.

Az utóbbi években Tanítóm, Überhardt Ancsa mellett asszisztensként részt vettem az 1 éves haladó Lomi Lomi Nui képzéseken, ahol magam is sokat fejlődtem, változtam, ahogy mindennapjaim részévé vált ez a szellemiség.

Hosszú évek tanulmányai és tapasztalatai alapján – és önös érdekből is, mert imádom, ha a fejemet masszírozzák –  kifejlesztettem az ALOHA Fejmasszázst, melynek az ALOHA szellemiség adja az alapját. Úgy éreztem, ezt a tudást másoknak is át kell adnom, így 2014 óta tanítom is.

Idén, 2017 őszétől pedig elindítom a Lomi Lomi Nui alapképzést is.

Tudásomat a napi gyakorlat és a folyamatos képzések alapján fejlesztem tovább, hogy egyre mélyebben ismerhessem meg a masszázsoknak az emberi testre, a lélekre és a szellemre gyakorolt hatásait.

Hálásan köszönöm minden Tanítómnak a tapasztalásokat!

Kapcsolat

Pintér Árpád Zoltán

mobil: + 36 30 440-8677

e-mail: lomi@lomilomi.hu